Drobečková navigace:

Czechbus


 
 

Autobusy ISUZU na veletrhu CZECHBUS 2019


 
Autobusy ISUZU na veletrhu CZECHBUS 2019

Bezpochyby nejznámější distributor turistických midibusů ISUZU v Česku, společnost TURANCAR CZ na letošním veletrhu CZECHBUS v Letňanech představí inovovaný model ISUZU VISIGO HYPER  a ISUZU NOVO  Cabrio. Na venkovní ploše budou k vidění i další modely z portfolia ISUZU BUS.

ISUZU VISIGO jednička v kategorii midi pro 39 cetujících

Z praktického hlediska ISUZU VISIGO je nejlepší řešení autobusové zájezdové dopravy v malých rozměrech s maximální kapacitou až 39 cestujících. VISIGO vyvinuli konstruktéři v Anadolu ve spolupráci se špičkovými designery. Oblíbenost modelu ISUZU VISIGO nejlépe dokládají dobré reference z provozu a zvyšující se počet prodaných vozů v Česku, na Slovensku, ale i v celé Evropě.  

ISUZU VISIGO se poprvé objevilo na českém trhu v srpnu 2014, od té doby autobus dozrál a zbavil se porodních potíží a úspěšně se infiltruje do dopravního prostředí.  Od roku 2019 nabízí TURANCAR inovovaný model ISUZU VISIGO HYPER, vybavený nově motorem CUMMINS s výkonem 320 koní a automatizovanou převodovkou ZF Ecolife. VISIGO dlouhé 9,5 metru je komfortní víceúčelový turistický autobus, vhodným zejména pro incomingovou dopravu.

TURANCAR komplexní služby pro značku ISUZU

TURANCAR ISUZU: prodej autobusů, autorizovaný servis a náhradní díly ISUZU pro autobusy, nákladní vozy, pickupy ISUZU D – MAX a Industrial Engines

TURANCAR CZ, výhradní dovozce autobusů ISUZU do České republiky, působí na trhu 15 let. Pro značku ISUZU poskytuje TURANCAR komplexní služby, servis a dodávky náhradních dílů pro autobusy ISUZU, nákladní auta, pickupy ISUZU D – MAX, stavební a zemní stroje vybavené motory ISUZU. TURANCAR CZ se stal od počátku přímým partnerem výrobce Anadolu ISUZU a dokáže velmi operativně zajistit veškeré díly ISUZU pro zmiňované kategorie za příznivé ceny. TURANCAR CZ je dlouhodobým významným partnerem veletrhu CZECHBUS.

Sledujte, co se v ISUZU děje na portálu www.isuzubus.cz



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje