Drobečková navigace:

Czechbus


 
 

Srdečně Vás zveme na odbornou konferenci Elektrické autobusy pro město VIII


 

Doprovodný program veletrhu CZECHBUS 2019, pod záštitou Sdružení dopravních podniků ČR

27. listopadu 2019, výstaviště PVA EXPO Praha, Velký sál č. 1.

Výstaviště Praha-Letňany, Velký sál 1 Konference Elektrické autobusy pro město, pořádaná konzultační firmou Ing. Jakub Slavík, MBA – Consulting Services pod záštitou Sdružení dopravních podniků ČR, se již od svého prvního běhu v říjnu 2013 vyprofilovala jako zcela ojedinělá prezentační a vzdělávací akce i jako místo vzájemné výměny aktuálních zkušeností mezi profesionály z elektrické osobní dopravy. Díky svému zaměření na konkrétní téma, konkrétní prezentující a konkrétní publikum se tato konference stala prostředkem přímé komunikace mezi výrobci elektrobusů a trolejbusů (včetně jejich komponent a infrastruktury) a jejich provozovateli a uživateli. V neposlední řadě zde hrají důležitou roli i zástupci institucí, které rozhodují o financování této dopravy nebo mají v tomto ohledu aktuální a spolehlivé informace.

Předmětem konference jsou od samého začátku jednak nové technologie pro elektrické autobusy a provozní zkušenosti s nimi, a jednak prostředky a způsoby pro financování jak hotových produktů, tak rozvojových projektů. Organizátorem konference není konferenční agentura, nýbrž odborná konzultační firma průběžně udržující úzký kontakt s dopravci a jejich profesním sdružením i s municipalitami, organizátory hromadné dopravy a dalšími zainteresovanými osobami a organizacemi.

Letošní běh konference navazuje na svůj loňský sedmý běh na veletrhu Czechbus 2018. Tentokrát se představí v nových, o poznání důstojnějších prostorách výstaviště Praha-Letňany. Navazuje i na letošní běh další konference Smart city v praxi, pořádané firmou Ing. Jakub Slavík, MBA – Consulting Services, která zasazuje moderní městskou mobilitu do širšího kontextu inteligentního města.



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje