Drobečková navigace:

Czechbus


 
 

Srdečně Vás zveme na 12. ročník odborné konference


 

Srdečně Vás zveme na již 12. ročník konference Elektrické autobusy pro město, která se bude konat 22. listopadu 2023 opět jako doprovodný program veletrhu Czechbus 2023. Přijďte se informovat o aktuální situaci na českém trhu v oblasti elektrobusů a trolejbusů, včetně jejich komponent a infrastruktury, a zjistit současné možnosti financování této dopravy.

Konferenci Elektrické autobusy pro město, pořádá konzultační firma Ing. Jakub Slavík, MBA – Consulting Services pod záštitou Sdružení dopravních podniků ČR, jako zcela ojedinělou prezentační a vzdělávací akci i jako místo vzájemné výměny aktuálních zkušeností mezi profesionály z elektrické osobní dopravy. Účast již přislíbil zástupce Ministerstva pro místní rozvoj ČR, které má financování této dopravy v gesci.

Podrobná náplň konference a jeho organizace budou postupně upřesňovány.

Na konferenci je nutné se zaregistrovat e-mailem do 20.11.2023, který prosím pošlete na info@proelektrotechniky.cz.

Váš e-mail bude obsahovat celé jméno, adresu a organizaci, kterou na konferenci zastupujete. Bez těchto údajů nebudete na konferenci zaregistrováni. Přístup na konferenci získáte po obdržení potvrzení registrace na Váš e-mail. Zadané kontaktní údaje jsou považovány za přísně důvěrné a nebudou předány třetí straně. Vstupné na konferenci je pro zaregistrované účastníky zdarma.

www.proelektrotechniky.cz I www.smartcityvpraxi.cz



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje