Drobečková navigace:

Czechbus


 
 

Wi-Fi MOBILBOARD s homologací pro veřejnou dopravu


 

MOBILBOARD nabízí inovativní a spolehlivé průmyslové řešení pro autobusy, trolejbusy, tramvaje. Službu internetu pro cestující, která je stále žádaným benefitem a lákadlem pro využití MHD přepravy. Homologace R10 pro veřejnou dopravu umožňuje využít routery také pro konektivitu pro další HW ve vozidlech (LCD panely atd.)

Varianty Wi-Fi zařízení pro všechny typy dopravců

MOBILBOARD nabídka obsahuje Wi-Fi zařízení v několika variantách, které splňují všechny parametry výběrových řízení.

  • Jedná se o základní řadu cenově výhodného a přitom plně funkčního LTE zařízení s 1xSIM slotem, který je vhodný pro velké flotily autobusů příměstské dopravy i MHD provozy.
  • Vyšší řada LTE zařízení s 2xSIM sloty a 5GHz pásmem pro dopravce, kteří provozují dálkovou a zahraniční dopravu s většími datovými nároky pasažérů.
  • Nejvyšší řada 5G zařízení je určena pro města s pokrytím vysokorychlostního 5G signálu, které ocení zejména provozovatelé MHD dopravy.
  • Nedílnou součástí HW nabídky je Cloud manager pro vzdálenou správu.

 

Projekty na míru

Internetová konektivita je potřebná také pro další komponenty ve vozidlech. Routery MOBILBOARD jsou součástí speciálních projektů na míru – například zajišťují aktualizaci LCD obrazovek, nebo slouží pro využití do speciálů (event autobusy, firemní vozidla apod.)

 

Cloud manager pro vzdálenou správu

Služby MOBILBOARD zahrnuje také SW, který pomáhá hlídat funkčnost Wi-Fi routerů, a tím předchází stížnostem cestujících. Na míru vyvinutá aplikace SurikaNET zahrnuje nejčastější provozní potřeby dopravců. Kromě moderního a přehledného vzhledu nabídne aplikace ještě sofistikovanější uživatelské prostředí a vysokou bezpečnost dat.

Prostě SW, který dá digitalizaci v dopravě nový směr a službu, jenž spolehlivě pohlídá provoz za Vás!

 

Na veletrhu CZECHBUS nás najdete v Business Centru ve Vstupní hale II – přednáškovém sálu č. 3.



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje