Drobečková navigace:

Czechbus


 
 

Veletrhy se chystají. Dobré zprávy pro vystavovatele i návštěvníky


 

Výstavy a veletrhy zažily zcela mimořádný rok, kdy byly mezi prvními zcela uzavřeny a platila pro ně nejpřísnější pravidla, když došlo na krátké a částečné uvolnění. Současné oslabování epidemie koronaviru v Česku s sebou v posledních týdnech přineslo také zprávy o postupném otevírání segmentů ekonomiky, sportu nebo společenského života. A první dobré zprávy se týkají už také veletržnictví. 

 

Dneškem končí plošný zákaz konání veletrhů a v platnost vstupují první regulace, za kterých je možné výstavy a veletrhy pořádat. Zatím se jedná o omezení přítomnosti jednoho návštěvníka na 15 m2 vnitřní plochy, ale i to je dobrý signál a vzpruha pro všechny, kdo se na přípravě letošních akcí podílejí. "Veletrhy se připravují dlouhé měsíce dopředu," říká výkonný ředitel ABF Martin František Přívětivý a dodává: "Výstavy letos odstartuje automobilová výstava AUTOSHOW PRAHA 27. srpna. Věříme, že tou dobou bude situace kolem koronaviru ještě výrazně lepší než dnes a že znovu přivítáme spokojené návštěvníky v bezpečném prostředí výstaviště PVA EXPO PRAHA." Podobně optimistické jsou také firmy, které v Letňanech tradičně vystavují. Veletrh jako klíčové místo pro setkávání, navazování kontaktů a rozjednávání obchodů chybí většině z nich.

 

Na září pro vás chystáme veletrh dekorací a dárků FOR DECOR & HOME, stavební veletrh FOR ARCH, nebo veletrh nábytku a bytového designu FOR INTERIOR. Celý kalendář veletržních akcí na letňanském výstavišti můžete sledovat zde.

 

A na závěr ještě jedna kulturní pozvánka na léto, kdy výstaviště PVA EXPO PRAHA bude znovu hostit sérii koncertů PRAGUE KEMP LETŇANY a premiérově také muzikálová představení Hudebního divadla Karlín pod širým nebem. Aby vám čekání rychleji uběhlo, máme pro vás videoklip z dílny @vaclavnoidbartaofficial a ParanoidStudio. Těšíme se na vás!



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje