Drobečková navigace:

Czechbus


 
 

Wi-Fi, nepostradatelný benefit v dopravě


 

Příchod epidemie COVID způsobil nemalé ztráty ve veřejné dopravě a počet cestujících i nadále klesá. Jak zmírnit tento dopad a vytvořit pro veřejnost opět atraktivní prostředí v MHD?

Pozvánka na webinář – potkáme se online!

Přestože se letos MOBILBOARD poprvé veletrhu CZECHBUS osobně nezúčastní, rádi se s Vámi potkáme online.

Srdečně zveme na online webinář připravovaný v 1/2022, kde bychom Vám rádi naživo ukázali několik novinek, které jsou pro moderní internet v dopravě nezbytné.

Vyvinuli jsme několik nových funkcí, které pomohou hlídat funkčnost Wi-Fi routerů a předchází stížnostem cestujících. Rozkryjeme naši NOVINKU, která vstoupí na trh v roce 2022.

Co se dozvíte?

  • Co je Surikata? Vyvinuli jsme nové funkce dohledového SW k routerům.  Surikata hlídá provoz za Vás!
  • Podělíme se s Vámi o 10leté zkušenosti z provozování Wi-Fi v MHD – odpovědi na nejčastější dotazy uživatelů a IT techniků.
  • Dozvíte se jaké parametry ve výběrových řízeních splní požadavky na kvalitní Wi-Fi připojení ve vozech, jak velká data vybrat pro jednotlivé druhy dopravy.
  • Kdo vůbec jsou uživatelé Wi-Fi ve vozech a na co Wi-Fi nejčastěji používají – výsledky ankety ve vozech.
  • Jak využít Wi-Fi jako rychlý komunikační nástroj pro města a kraje? Jak se vyhnout chybám při nákupu routerů. Proč chtějí mít dopravci Wi-Fi bez starostí?

Komu je webinář určen?

Webinář doporučujeme provozovatelům dopravy-dopravcům, zřizovatelům dopravy-koordinátorům, krajům, městům, dále technologickým partnerům-výrobcům autobusů, vývojářům projektů LoT, Smart City a dalším, které téma veřejné Wi-Fi zajímá.

Jak se přihlásit?

Kontaktujte nás skrze náš kontaktní formulářv a do zprávy uveďte: Webinář Wi-Fi. Sledujte také naše webové Aktuality a FB stránky.

TĚŠÍME SE NA VÁS!

Váš MOBILBOARD



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje