Drobečková navigace:

Czechbus


 
 

MOBILBOARD spouští testovací projekt Wi-Fi v Praze


 

MOBILBOARD spouští v Praze projekt s názvem „Jedu zdarma na Wi-Fině“. V nejbližších dnech vyjede pro cestující na linkách PID Praha několik autobusů s bezplatným Wi-Fi připojením.

Sponzorem připojení je MOBILBOARD – dodavatel kvalitních průmyslových routerů do veřejné dopravy a společnost Nordic Telecom – telekomunikační operátor s celorepublikovým působením.

Cílem projektu je zjistit zájem cestujících o službu internetu zdarma a vnímání internetu jako zvýšení komfortu cestování veřejnou dopravou.  K tomu projekt využívá informační microsite „Chci Wi-Fi zdarma v MHDéčku s odkazem na cílovou anketu, která zjišťuje od pražských pasažérů pomocí jednoduché otázky jejich postoj k bezplatné Wi-Fi v hromadné dopravě.  

Bezplatné datové připojení v městské hromadné dopravě je trend dnešní doby a skvělý benefit, který cestujícím i dopravcům umožňuje být informačně flexibilní. Koupit si online jízdenku, zjistit přepravní podmínky, najít obchod, provozovnu, nakoupit z e-shopu, přečíst si zprávy, odpovědět na mail a mnoho dalšího. S internetem je vše prostě snazší, rychlejší, dostupnější.

Grafika na exteriéru a interiéru je podpořena online prvky v podobě hashtagu #chciwifivmhd a QR kódem, pod nimiž každý najde k projektu podrobnosti.



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje