Drobečková navigace:

Czechbus


 
 

Opětovné varování ABF, a.s. před aktivitami podvodných firem


 
Opětovné varování ABF, a.s. před aktivitami podvodných firem

Společnost ABF, a.s. se distancuje od praktik firem Exhibitors Network, International Fairs Directory, Expo Guide, MULPOR Company S.A., FAIR Guide, Construct Data, které nabízejí uveřejnění firemních údajů v internetovém katalogu veletrhů a vystavovatelů. 

Společnost ABF, a.s. prohlašuje, že společnost SRDCE EVROPY je jediným dodavatelem veletržního průvodce pro veletrh CZECHBUS - má souhlas k užívání či propagaci chráněných názvů či log veletrhů pořádaných ABF, a.s. a k oslovování jednotlivých vystavovatelů jménem pořadatele veletrhu.

Koncept těchto pochybných nabídek je vždy stejný. Na základě kontaktů získaných zřejmě z volně dostupné elektronické verze katalogu vystavovatelů našich veletržních akcí jsou našim klientům rozesílány anglicky psané formuláře, které se na první pohled tváří jako bezplatná aktualizace údajů v internetovém katalogu. Není tomu tak. Po jejich vyplnění a odeslání údajů Vám přijde faktura na nemalou částku – v Eurech.

Společnost  ABF, a.s. prohlašuje, že nikdy neudělila výše uvedeným společnostem souhlas k užívání či propagaci chráněných názvů či log veletrhů pořádaných ABF, a.s. a k oslovování jednotlivých vystavovatelů jménem pořadatele veletrhu.

 



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje