Drobečková navigace:

Czechbus


 
 

VDT Technology a Mobileye na CZECHBUS 2023


 

VDT Technology je přední dodavatel komplexních řešení, platforem pro Smart & Safe City a IoT. Poskytuje inovativní a komplexní technologická řešení se specializací na inteligentní monitorovací systémy, digitální modelování a simulaci, predikci. Zastupuje významné společnosti (řadu z nich exkluzivně), např. Mobileye, Siemens, Mercedes Benz Data, Yunex Traffic, CertiCon či BriefCam. Na projektech úzce spolupracuje s vědeckými kapacitami z řad vysokých škol, jako jsou například České vysoké učení v Praze (ČVUT), Vysoké učení technické v Brně (VUT) a mnoho dalších. 

Společnost Mobileye začínala téměř před pětadvaceti lety jako startup. V současné době je jedním z nejúspěšnějších hráčů na poli bezpečnostních technologií specializovaných pro hromadnou dopravu. Právě jejich bezpečnostní technologie jsou založeny na sofistikovaném strojovém učení a algoritmech počítačového vidění. Tyto technologie neustále analyzují okolní prostředí a identifikují potenciální nebezpečí, jako jsou ostatní vozidla, chodci, cyklisté a motocyklisté. Mobileye Global Inc. je společnost vyvíjející technologie autonomního řízení a pokročilé asistenční systémy řidiče (ADAS) včetně kamer, počítačových čipů a softwarů. 

Na veletrhu CZECHBUS 2023 budeme prezentovat antikolizní systémy Mobileye Shield+™ Connect pro autobusy, nákladní vozy a Mobileye 8 Connect™ pro automobily. Tyto inovativní technologie byly speciálně vyvinuty pro zvýšení bezpečnosti veřejné dopravy a řeší mimo jiné problémy spojené s mrtvými úhly vozidel. Navíc splňují nejvyšší bezpečnostní standardy stanovené obecným bezpečnostním nařízením EU.

 

Mobileye Shield+™ Connect je univerzální systém, který dokáže varovat řidiče před nebezpečím, včetně situací s mrtvými úhly. Jeho senzory vidění nepřetržitě sledují vozovku před autobusem či nákladním vozem a jeho mrtvé úhly po obou stranách vozidla a u A-sloupku. Pokud jsou detekována nebezpečí, systém vydává vizuální a zvuková upozornění v reálném čase, aby pomohl řidičům vyhnout se kolizím nebo je alespoň zmírnit.

 

Mobileye 8 Connect™ je pokročilý systém pro předcházení kolizím, který využívá umělou inteligenci. Tato inovativní technologie je součástí Mobileye Connect Platformy (MCP), která poskytuje kompletní přehled o bezpečnostních ukazatelích vozového parku a jeho jízdních výkonech. Díky analýze výstrah ze systému Mobileye ADAS, platforma MCP poskytuje dispečinku přesné a přehledné zprávy o chování řidičů, jako je dodržování bezpečné vzdálenosti, rychlosti, prudkého brzdění a dalších aspektů. Tímto způsobem lze hodnotit ekonomiku jízdy a nastavení parametrů pro hodnocení řidičů. MCP je jedinečná platforma, která kombinuje řídící nástroje s kvalitními daty z Mobileye ADAS a telematickými informacemi.

www.vdttechnology.com

www.mobileye.com



 
 
 
 
Zavřít
Nezávazná poptávka účasti
Inicializace, právě prohlíží: -

* - povinné údaje