Drobečková navigace:

Czechbus


 
 

Knorr-Bremse na CZECHBUS 2023


 

O společnosti Knorr-Bremse Společnost Knorr-Bremse má vedoucí postavení na světovém trhu brzdových systémů pro kolejová a užitková vozidla a je předním dodavetem i dalších systémů, které jsou důležité z hlediska bezpečnosti. Výrobky společnosti Knorr-Bremse významně přispívají ke zvýšení bezpečnosti a energetické efektivity na světových dálnicích a železnicích. Společnost Knorr-Bremse zaměstnává zhruba 32 600 lidí, ve více než 100 lokalitách ve více než 30 zemích. V roce 2022 dosáhly obě divize společnosti Knorr-Bremse celkového obratu 7,1 miliardy eur. Již více než 115 let je společnost inovativní silou ve svém odvětví a pohání kupředu vývoj v oblasti mobility a dopravní techniky. Společnost Knorr-Bremse je jednou z nejúspěšnějších německých průmyslových skupin a těží z hlavních globálních megatrendů: urbanizace, udržitelnosti, digitalizace a mobility.

ProFleet Assist+ Gen2 – Nový asistenční systém určený pro vozové parky

Knorr-Bremse TruckServices a Mobileye®, představují druhou generaci bezpečnostního systému ProFleet Assist+, dodatečně montovatelný asistent řidiče určený pro autobusy a nákladní automobily, s integrovanými asistenčními funkcemi, jako jsou:

Spolehlivě detekuje nebezpečné situace I v noci, za deště nebo sněžení, vysoký výkon zpracování obrazu umožňuje systému spolehlivě detekovat ostatní účastníky silničního provozu před vlastním vozidlem i vedle něj, a to i za ztížených světelných podmínek. Integrované topné těleso zajišťuje provoz i př i teplotách pod bodem mrazu.

www.knorr-bremse.cz